Enkle tips til å bekjempe personlig konkurs Være begravd i gjeld er en svært skremmende opplevelse. Når du finner deg selv i en slik posisjon, er det ikke så enkelt å reparere. Stykket som følger ikke tilbyr noen veiledning om hvordan de skal håndtere konkurs hvis hodet i gjeld. Du har andre alternativer tilgjengelig som rådgiver for kreditt Rådgivningstjenester. Konkurs later et varig preg på kreditt-historie, så hvis det er mindre drastiske alternativer som vil løse kredittkort problemer, kan det være lurt å utforske alle andre valg slik at kreditt-historie er berørt som minimalt som mulig. Bør aldri nås avgang midler med mindre alle kostnader. Mens dipping i din sparing er sannsynlig å være nødvendig, aldri helt tørke det ut som bare vil forlate deg i dårligere økonomisk form i fremtiden. Ikke føler seg dårlig hvis du trenger å minne din advokat om viktige aspekter ved saken. Ikke bare anta at advokat vil huske noe du fortalte ham uker siden. Si opp, da dette er din fremtid vi snakker om her. Den profesjonelle som hjelper deg velge å arkivere med behov for å vite både gode og dårlige sider ved den økonomiske tilstand. Sørg for å få hjelp av en advokat hvis du kommer til å være filing for personlig konkurs. Du kan ikke vite alt du trenger å vite for å få et vellykket resultat av de ulike aspektene til innlevering av konkurs. En kvalifisert konkurs kan veilede du følger de riktige prosedyrene i din innlevering. Konkurs registreringer betyr ikke nødvendigvis at du må ende i tap av huset ditt. Avhengig av om verdien av ditt hjem eller er redusert hvis du har en ekstra boliglån på hjemmesiden, kan du godt ende opp med å være i stand til å holde hjemmet. Du fortsatt kommer til å ønske å sjekke ut gården fritak fordi det kan tillate deg å holde hjemmet. Før innlevering av konkurs vurdere alle tilgjengelige avenue. Du kan finne konsolidere din gjeld eller availing deg selv på noen annen løsning. Det kan være ganske stressende å gjennomgå den omstendelige prosessen til fil for bankruptcy.It vil ha en stor effekt av dine kredittmuligheter. Dette er grunnen til at det er avgjørende at du må sørge for at konkurs er siste utvei. Vurdere Kapittel 13 konkurs er et alternativ. Hvis du har mindre enn en fjerdedel av en million dollar i gjeld som er usikret og en vanlig inntekt, kan du erklære konkurs. Dette varer i tre til fem år, og etter dette, der vil du bli utskrevet fra usikret debt.Keep oppmerksom på at savnet betalinger vil utløse oppsigelse av hele saken for å bli avvist. Det er ikke uvanlig for konkurser for å lokke fram følelser av skyld, kan skyldig eller ashamed.These følelser føre til at du gjøre utslett beslutninger og gir ingen verdi. Konkurs kan føre til angst og en vanskelig tid som alltid fører til mange stress.To unngå å bli for stresset, sørg for at du leie en legitim advokat. Ikke ansette basert utelukkende på pris. Det er ikke nødvendig å engasjere advokat som belaster de høyeste avgifter; alt du trenger er en advokat av høy kvalitet. Sørge for at folk i henvisninger. Du kan også delta på en rettshøring og observere advokater som håndterer sine saker. Få en forståelse av konkurs som du kan. Det er mange feller i koden som angår personlig konkurs lover som kan føre til en rekke uønskede problemer. Noen feil kan føre til at saken blir henlagt. Sørg for at du er fullt klar om personlig konkurs prosessen før du fortsetter. Å gjøre dette vil bane vei for en enklere prosess. Dette kan anses som bedrageri, og du kan bli holdt ansvarlig for de balanserer tross konkurs innlevering. Vær forsiktig hvis du betaler på noen av gjeld før du filen for konkurs. Du kan være lovlig stand til fil for konkurs hvis du var fortsatt betale kreditorer nitti dager siden, og et år for familiemedlemmer. Kjenner lover før du bestemmer hva du hoppe i føttene først. Det er ikke uvanlig for folk å erklære at de aldri vil bruke kreditt nytt.Dette er ikke lurt siden du trenger kreditt til å bidra til å bygge bedre kreditt. Hvis du ikke bruker kreditt i det hele tatt, vil du være i stand til å re-etablere gode kreditt nødvendig for biler, og du kan ikke være i stand til å kjøpe viktige ting som et hjem og bil. Noe gjeld som du glemmer å liste vil bli tatt ut av den endelige utladning. Sjekk alle dine gjeld for å sikre at de vil fjerne konkurs for å unngå unødvendig innlevering. Gjeld som studielån kan oppholde seg på økonomisk historie uansett. Det kan være lurt å vurdere å konsultere et lån konsolidering tjeneste eller kreditt reparasjon i stedet. Hvis du deprimert en internett støttegruppe for konkurs er det en god idé å snakke med andre i samme situasjon. Internett gir deg et sted å snakke om dine vanskeligheter og dra nytte av deres erfaringer.